2011. augusztus 2., kedd

Militaria gyűjtők eredeti BW Bundeswehr Kevlar sisak

Militaria gyűjtők eredeti BW Bundeswehr Kevlar sisak:
! Eredeti Bundeswehr aramid kevlár sisak! Eredeti

Bundeswehr München Induyco A 55-57 cm Bund.Größe ez eredeti aramid kevlár sisak a Német Szövetségi Fegyveres Erők, hogy a legújabb, amit a hadsereg sisakok. Ezek a sisakok nagyon drága az idő és a költségek is ma még fel 180 EUR. Az árak között 180 és 350 EURO. Ez a sisak, így használható nyomok vannak. Előre is tekintve egy lyuk volt a zöld cucc, hogy ültessék át a álcázás. Az első képsorokon a sisakot a fiam, az utolsó képen egy álcázott sisak. Ez a sisak fedél kerül € 1-5 az eBay-en, ha azt szeretnénk, hogy egy nem a lyuk az elején. Ezek a sisakok megy az eBay-en a 80-100 EURO-re található.
Megjegyzés: Bulletproof nem igazán sisak, harci sisak egy szilánk, és nem golyóálló, és a 9 mm-es lőszert tárolt normál körülmények között, és nem a sisak lebontja. Ellenkező esetben attól függ, hogy az ütközési sebességet, sebessége és típusa lőszer. Hátránya: a bőr verejték zenekar körüli méret beállítás könnyen szakad két helyen, de könnyen rögzíteni a biztonsági költségeket, de még ma is csak néhány euró.

Lásd a 6. ábra és 7. ábra egy kis felületi sérülés A sisak a sisak az én fiam volt, de most is található az alagsorban egy ideig, ezért poros és jönne egy kis takarítás.

Gyártó: München Induyco Raktári szám: 8470-12-326-2570 Szín: zöld
Méret: M / 55-57 osztály: 1 sisak borító: igen / Flecktarn - Schneetarn
Megfordítható fedél Állapot: jó Megjegyzés: Bulletproof nem igazán sisak
Combat sisakok egy szilánk, és nem golyóálló, és 9mm lőszer
tárolt normál esetben, és nem a sisak lebontja. Ellenkező esetben attól függ, hogy az ütközési sebességet, sebessége és típusa lőszer.
Egyébként utalok a hivatalos oldalra DuPont.
Ár: 60 EUR VB