2011. április 27., szerda

Numisbrief: újraegyesítést harmadik Október 1990

Numisbrief: újraegyesítést harmadik Okt 1990:
A limitált kiadású tartalmazza a numizmatikai bélyeg "Német Egység" és az első napja 1990/10/03, egy nagy, 40 mm átmérőjű érme, amely emlékeztet a tárgy és a felirat egy emlékezetes esemény.

Ha valaki úgy gondolja, ebben a pillanatban a nemzeti újraegyesítés, akkor ezt az örömteli emlékek. A problémák történt itt szinte feledésbe merült. Mivel az emberi memória rendszerint már csak a szép emlékek.

És nehézségek vannak az unió a két állam sok. Az A szerződés megkötésének az új szabályozás a legkisebb szempontjai a mindennapi élet.

Az NDK-ban, a D-Mark bevezetni, és az emberek ott voltak kénytelenek megszokni, hogy az "új" pénzt.
Az autópályák különbözőek voltak sebességkorlátozást, és az ő idejében szabályozott közös jogi korlátot az alkohol, a közúti forgalom.

Természetesen az egyik leggyakoribb bemutatták a világ 1992. Az olimpiai játékok Barcelonában, egy közös német csapat elment a kezdet.

A numizmatikai szigorúan korlátozott, és számozott, ez szám 2188.

Ha kérdése, kérjük e-mailben.

Ez egy privát aukció garancia nincs és a visszatérítést.
Utánvétel.
Szállítás csak külön kérésre és fizetési előre küldött az árut meg kell követelni, előre gondoskodni kell tisztázni ebben a tekintetben. A hajózással kapcsolatos költségek, plusz postaköltség és csomagolás.
SZÁLLÍTÁSI csak Németországban!
Ár: 25 EUR